Nederlands   English   Français   
EQ-investigations wil elke integere opdrachtgever integraal en kwalitatief begeleiden in zijn/haar zoektocht naar de waarheid.

Een integraal & kwalitatief aanbod bestaat uit :

Emotionele intelligentie (EQ):
die ingezet wordt om de waarheid te achterhalen en die rekening houdt met uw emoties. We zullen u bijv. nooit beloven dat we gegarandeerd een vermiste persoon zullen terugvinden indien er geen enkele aanwijzing is.

Discretie / integriteit:
want uw verzoek is uiterst vertrouwelijke materie. Er worden enkel (juridische) experts ingeschakeld mits uw schriftelijke toestemming. De private rechercheurs zijn hooggeschoold, bijdehands en onopvallend.


Slagvaardigheid: 
door middel van legale, moderne technologische middelen, met als voordeel tijds- en kostenbesparing. We handelen binnen de grenzen van de wetgeving, om te voorkomen dat bewijsstukken ongeldig zijn.

Echtheid & transparantie: 
via een no-nonsense communicatiestijl, realistische opsomming van kostenposten, verfijnde dagrapporten en glasheldere verslaggeving.

Common sense of gezond verstand: 
waarbij er sprake is van professionele, legale benieuwdheid die enkel en alleen ingezet wordt om het vraagstuk van de klant te ontrafelen.

Keuzemogelijkheid: onderzoek en/of coaching:
Als u kiest voor speurwerk, doen wij al het mogelijke om u duidelijkheid te verschaffen. 
Indien u voor coaching opteert, bekijken we samen de gewenste situatie tijdens 4 à 5 samenkomsten, waarna u zelf eigen inzichten en creatieve oplossingen​ zal formuleren.

© EQ-Investigations 2018