Nederlands   English   Français   
Werkwijze

We starten met een kennismakingsgesprek. We bespreken de voorwaarden en het vraagstuk. We bekijken samen de wettelijke mogelijkheden en de haalbaarheid van het door u gevraagde onderzoek.

Indien u akkoord gaat met het voorstel en uw vertrouwen uit in de desbetreffende detective, ondertekenen we een privédetective-overeenkomst.

Tijdens de private recherche gebruiken we gemoderniseerde professionele apparatuur binnen het wettelijk kader.  Uw contactpersoon houdt u op de hoogte van de opgedane bevindingen (via telefoon, rapportage of e-mail).

Er wordt rekening gehouden met de vooraf afgesproken verzoeken rond tijdslimieten, bedragen en onderzoeksterreinen.

Nadat het onderzoek is afgerond, ontvangt u een uitgebreid eindrapport met de bevindingen en een detail van de  werkuren en observatieplaatsen. Dit dossier kan bestaan uit tekst, documenten, foto’s en bevragingen. Het dossier is altijd ondertekend en naar waarheid opgemaakt door de privédetective.

Tarieven

Elke casus is anders want we bieden maatwerk. De ervaring leert dat u het geïnvesteerde bedrag vaak kunt terugwinnen. Is het niet financieel, dan is het wel emotioneel. "Eerlijk duurt het langst".

U weet waaraan u zich kan verwachten. We hanteren correcte uurtarieven en werkingskosten, die  tijdens het kennismakingsgesprek uitvoerig aan bod komen.
Als klant hebt u recht op kwaliteit en expertise.  Kwaliteit heeft een (eerlijke) prijs, waardoor er bij elke zaak vooraf een redelijk voorschot aangerekend wordt. Deze provisie bestaat uit een gedeelte van de te verwachten kosten en een voorschot op de bezoldiging, verbonden aan de uitvoering van de opdracht.
© EQ-Investigations 2018